KUMA – Producator de lavoare, blaturi bucatarie, mobilier baie

Intretinerea produselor KUMA

Intretinerea produselor KUMA

Recomandam ca intretinerea lavoarelor si blaturilor de bucatarie Kuma sa se faca cu produsele de intretinere KUMA CLEAN, KUMA LIME, KUMA SEAL si KUMA SUPERSCRUB. 

Daca nu achizitionati KITUL DE INTRETINERE KUMA (KUMA CARE KIT) atunci intretinerea lavoarelor si blaturilor de bucatarie Kuma se face numai cu substante neabrazive si in conformitate cu instructiunile de folosire primite la achizitionarea produsului.

KIT INTRETINERE LAVOARE – KUMA CARE

Produsele KUMA pot fi întretinute cu orice substanta de curatare normala, lichida, dar nu utilizati niciodată substante care contin granule abrazive sau bureti abrazivi. Nu frecati cu acetona sau solutii acide. Recomandam pentru curatare produsul KUMA CLEAN.

Pentru a ramane cu aceeasi stralucire/luciu pe suprafata lavoarului, recomandam ca periodic sa folositi produsul KUMA LIME care poate fi achizitionat de pe magazinul nostru online.

Instructiunile de folosire le gasiti atat in cutia produsului achizitionat cat si atasate facturii primite la achizitionarea produsului/produselor.

Pentru intretinerea produselor Kuma, recomandam folosirea produselor dedicate care pot fi achizitionate de pe magazinul nostru online www.lavoare-online.ro

GHIDURI VIDEO

KUMA 

CLEAN

KUMA SEAL – 

pentru suprafete mate

KUMA 

LIME

KUMA 

SUPERSCRUB

REPAIR KIT – 

pentru suprafete mate

REPAIR KIT – 

pentru suprafete lucioase

REPAIR KIT – Terrazzo, Graphalit Quartz,

Graphalit Glass, Pearl

POLISHING KIT –

pentru suprafete mate

POLISHING KIT –

pentru suprafete lucioase

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.