KUMA – Producator de lavoare, blaturi bucatarie, mobilier baie

Posibilitati

Posibilități

KUMA deserveste piata proiectelor hoteliere, rezidentiale, comerciale, oferind atat solutii de lavoare custom-made, cat si variante standard, potrivite oricarui buget.

Universul KUMA este un univers al posibilitatilor:

Programarea flexibila a productiei & livrarii

Existenta facilitatii de productie in Romania, combinata cu know-how-ul furnizat de firma-mama daneza, asigura o capacitate de productie adaptata proiectelor, cu livrari just-in-time, oferind dezvoltatorilor o solutie ce elimina stocurile si reduce costurile.

Sunteti arhitect/designer, dezvoltator sau antreprenor si lucrati la un proiect de spatiu public ce necesita solutii customizate pentru lavoarele de baie?

Conceptele KUMA de lavoare pentru bai publice sunt solutia optima pentru orice obiectiv ce necesita produse made-to-measure, asigurand o utilizare riguroasa a spatiului, un design elegant, minimalist, atemporal si maximizarea aspectelor ce tin de functionalitate si care se reflecta in usurinta in montaj, utilizare si intretinere.

KUMA produce lavoare pentru bai publice cu un singur bol sau cu boluri multiple (2 sau mai multe boluri) turnate in suprafata continua cu blatul, cu lungimi de pana la 420cm dintr-o singura bucata. Lavoarele KUMA sunt un produs monobloc obtinut direct din turnare si care nu necesita alipiri sau incastrari de boluri, ceea ce aduce avantaje multiple: economie de timp si costuri reduse pentru montaj, usurinta in intretinere, rezistenta sporita.

Conceptele KUMA pot fi accesorizate cu decupaje port-prosop sau cu decupaje pentru cosul de gunoi, cu gauri pentru dispenserele de sapun sau cu sisteme de iluminare cu LED.

Calitatea dovedita – produse cu marca de calitate CE si Declaratie de performanta produs (DOP) conform standardului international EN 14688-2015, durabilitatea produselor KUMA in spatii cu trafic intens, precum si usurinta intretinerii si rezistenta materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice.

Produsele KUMA au fost alese si utilizate in proiecte din zona HoReCa, a ansamblurilor rezidentiale sau a proiectelor comerciale inca de la infiintarea sa in 1998, ca si subsidiara in Romania a companiei daneze KUMA A/S.

Astazi puteti regasi lavoarele si blaturile KUMA, blaturile de receptie/bar sau mesele de restaurant, cazile sau caditele de dus, precum si glafurile KUMA intr-o multitudine de locatii, pornind de la spa- uri, hoteluri de 3*** si 4****, restaurante, cafenele sau pensiuni, cladiri de birouri, spitale, clinici si maternitati, aeroporturi, mall-uri, stadioane si sali polivalente, scoli si gradinite si pana la trenuri, feriboturi si vase de croaziera.

Pentru mai multe referinte, va rugam sa accesati lista proiectelor KUMA.

Pentru inspiratie, va invitam sa vizitati galeria de imagini.

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.